+

CSOBBANÁS OPATIJA - csobbanás és városnézés 2020.07.10-12.

CSOBBANÁS OPATIJA - csobbanás és városnézés 2020.07.10-12.
  • CSOBBANÁS OPATIJA - csobbanás és városnézés 2020.07.10-12.
  • CSOBBANÁS OPATIJA - csobbanás és városnézés 2020.07.10-12.
  • CSOBBANÁS OPATIJA - csobbanás és városnézés 2020.07.10-12.
  • CSOBBANÁS OPATIJA - csobbanás és városnézés 2020.07.10-12.
  • CSOBBANÁS OPATIJA - csobbanás és városnézés 2020.07.10-12.
  • FELNŐTT RÉSZVÉTELI DÍJ15 900 Ft
  • GYERMEK RÉSZVÉTELI DÍJ14 490 Ft
+ 300 élménypont
Kosárba

Termékleírás

IDŐPONT: 2020.07.10-12. >>> Örök probléma, hogy az ember szinte sosem tud egész nyáron szabadságon lenni, amikor kedvünkre fürdőzhetünk a tengerben, élvezhetjük a napsütést együtt lehetünk párunkkal, családunkkal, a gyerekekkel a mindennapi gondok nélkül! Kárpótlásként viszont CSOBBANJUNK! Ha Neked is hiányzik egy kis tenger a nagy szabadságolás előtt vagy épp után, akkor gyere velünk csobbanni a tengerhez, mondjuk Horvátországba!

UTAZÁS IDŐPONTJA: 2020.07.10-12.

INDULÁS

2020.07.10.. - péntek éjszaka
22:45 – gyülekező Népliget, M3 népligeti metrómegálló, Planetárium elől
23:00 – indulás Népliget

várható érkezés Opatijába a reggeli órákban.

AZ UTAZÁS RÉSZLETEI

Megérkezés után a teljes nap programja fakultatív. Aki szeretné minél előbb a tengert birtokba venni, az a Lungomaren végigsétálva a szabad strand vagy akár a fizetős strandi részen szinte azonnal csobbanhat is. Azok, akik szeretnék kicsit felfedezni ezt a csodálatos várost, azokkal pedig igény esetén egy kötetlen, könnyed, beszélgetős sétát teszünk a város nevezetes pontjait érintve.

A VÁROST FELFEDEZNI SZÁNDÉKOZÓKNAK a teljesség igénye nélkül

TENGERPARTI SÉTA

Az érkezést követően végigsétálunk a Lungomaren. Különleges élmény kora reggel megtapasztalni a reggelt, a tengerpart reggeli életét, amikor a Lungomaren a sportosabbak már a reggeli edzésüket tartják, futva vagy nordic walking bottal a kezükben vagy épp egy-egy kutyával a baljukon. Igazi élet van itt a sétálón. A reggeli napsütésben gyönyörűen szikrázik a tenger, egy-két halásszal is találkozhatunk és a kávézók előtt is megkezdődik a rendrakás, sepregetés. Ahogy haladunk Opatija központja felé végig a Lungomare-n, balunkon a csillogó és csábító tenger, jobbunkon pedig a monarchia korabeli csodaszép lakóházak és szállodák magasodnak a hegyoldalban. Hihetetlen és csodaszép látvány is. A távolság nem túl hosszú, ám annál látványosabb, úgyhogy egy kiadós sétára készüljünk fel már így korán reggel, bár talán az éjszakai utazás után jól fog esni egy könnyű séta.

PARK, NÖVÉNYEK és VIRÁGOK kedvelőinek

A város nevezetességeit felfedezők velünk tartva eljuthatnak az Angiolina és a Szent Jakab parkig, a híres Kvarner szállóig. A parkban ma ausztrál, távol-keleti növénykülönlegességek is felfedezhetők több mint 3 hektáron. A leírások majdnem 200 növénykülönlegességről számolnak be. A park ennek ellenére nem zsúfolt, hangulatos kis utak szövik át, kis tábla jelzi, hogy néha napján kerti színház is üzemel itt, a bejáratból pedig a nem túl távoli tenger kéklik.

FÜRDŐZŐKNEK

Fürdőzöknek fontos info, hogy a strand szinte sehol sem homokos, sziklás és köves. A Lungomaren végigsétálva több ilyen szabad strandnak kialakított részt is birtokba vehetünk. Mi 2 igazán kellemes helyet szoktunk javasolni fürdőzésre, de természetesen a választást mindenkinek szabad. A sziklás részeken is le lehet táborozni, ám ott a csúszós sziklák miatt nagy a balesetveszély ezek elkerülését ajánljuk. A tenger itt köves, akinek ez esetleg kellemetlen, azok vízben használható cipővel készüljenek. Mivel a szabad strandok tökéletesen élvezhetők és kellemesek akár egész napra is, így a fizetős strand és a napernyő bérlés árait igény esetén megküldjük, de nem szoktuk fakultatív költségként feltüntetni.

GASZTRONÓMIA SZERELMESEINEK

A tenger partján mi más lenne az egyik fő szempont, hogy együnk és igyunk valami jót! Megsúgjuk, hogy Opatija központjában működik egy nagyon szép és igen jó konyhával rendelkező étterem, ez pedig a Rokko. Előre kell helyet foglalni, ám mindenképpen megéri, mert annyira finomat tudnak főzni, hogy csak noh! A másik általunk véletlenül felfedezett hely, bár mint utólag megtudtuk a Tripadvisor által első helyen említett étterem pedig egy olasz tulajdonosé, aki saját maga állítja elő a konyhán a főzéshez felhasznált alapanyagokat, így komoly étlapra ne számítsunk, ám mindig friss és szezonális noh és finom ételekre viszont annál inkább! És magára a tulajdonosra, aki nem bízza a véletlenre, mert a felszolgálást az esetek döntő többségében Ő végzi!

Az ÉPÍTÉSZET szerelmeseinek

Hova cseppenünk? milyen épületek közé? Kicsit olasz, kicsit arisztokrata, kicsit ódon, néhol viszont a felújítások miatt már nagyon modern, de mindenképpen egy megkapó városka! Hatalmas kertekkel, cirádás kapukkal, szobrokkal, kellemes parkokkal egy árnyékos és hangulatos kis térrel a Városházánál, egy szinte alig észrevehető OPERA épülettel, amit ma sem értünk, miért rejtettek el annyira, egyszóval sok szép épülettel.

MONTECARLO kedvelőknek

Többen, akik már jártak Opatijaban és Montecarloban is, azt mondják, hogy Opatija egy kis horvat Montecarlo! Vannak, akik nem osztják ezt a véleményt, teljesen érthető is, hiszen a két város nem is említhető feltétlen egy lapon a pazar elegencia miatt, ám mégis aki a montecarlo-i milliőt túl hivalkodóak vagy túlzónak érzi, ám kedveli az eleganciát, az itt tökéletes összhangot talál a fényűzés és az elegancia noh meg a tengerpart között!


HASZNOS INFORMÁCIÓK

ÚTIOKMÁNYOK
Az utazáshoz érvényes útlevélre, vagy kártya formájú személyi igazolványra van szükség.

RÉSZVÉTELI DÍJ
A részvételi díj NEM nem tartalmazza: az egyénileg felkeresett múzeumok belépőit, a fizetős strandon a belépést és a napernyő bérlését. Ezek egyénileg a helyszínen fizetendők. Nem tartalmazza a BBP – biztosítást, mely online foglalható vagy emailben is igényelhető.


Ellátás: önellátó
Utazás: létszámnak megfelelő autóbusszal

BIZTOSÍTÁS
Az utazásra biztosítás köthető. Az általunk javasolt EUB-s utasbiztosítás ajánlata weboldalunkon elérhető, ám emailben is szívesen küldünk tájékoztatást. Weboldalunkon az UTASBIZTOSÍTÁSOK termékek között található meg az OPATIJA CSOBBANÁS-ra szóló utasbiztosítási csomagajánlatainkat.


FOGLALÁS :
Foglalási szándékod
- várjuk emailben a gabriella.h@utazzbusszal.hu címre a résztvevők létszámának megjelölésével
- vagy weboldalunkon is be tudod foglalni az utazást a KOSÁR gombra kattintva

ÉLMÉNYPONT INFO
Utazásunk foglalása után 300 élménypontot írunk jóvá Neked, ami egy következő utazás foglalásakor 300 Ft kedvezménnyé váltható. Ehhez a foglaláson túl csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz oldalunkon a KEDVEZMÉNYEID és FIÓKOD menüpontban. :-)

A foglalás és az utazás részleteiről érdeklődni lehet telefonon a + 36 30 919 5881 telefonszámon is.

Az utazással kapcsolatban igyekeztünk minden fontosabb kérdésre kitérni, ha mégis lenne olyan információ vagy kérdés, ami kimaradt, ám számodra fontos vagy épp nem egyértelmű, akkor kérjük, azt jelezd emailen vagy telefonon is akár, és akkor ezekről részletes információt küldünk egyénileg.

„Utazz velünk busszal„ gyűjtsünk együtt élményeket! "

Paraméterek

INDULÁS / PROGRAM KEZDETE2020.07. 10 - péntek 23:00
ÉRKEZÉS / PROGRAM VÉGE2020.07.12- vasárnap hajnali órák
UTAZÁS / SÉTA IDŐTARTAMA1 napos csobbanás + buszos utazás
CSATLAKOZÁSI PONTOKM7-es autópálya vonalán előre egyeztetett helyen
ELLÁTÁSönellátás
RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZAbuszos utazás költségét
RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZAa fizetős strand használatát
UTASBIZTOSÍTÁSKAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK vagy UTASBIZTOSÍTÁSOK között található
ÚTIOKMÁNYOKérvényes személyi igazolvány és/vagy érvényes útlevél
KÖVETKEZŐ IDŐPONT2020.08.21-23.
MINIMÁLIS LÉTSZÁM6 fő

Kapcsolódó termékek

CSOBBANÁS POREC 07-10-12. fürdőzés és kultúra a horvát tenger partján
300 élménypont
csobbanás
horvát tengerpart
mini nyaralás
családi program

IDŐPONT: 2020.07.10-12. >>> Aki szereti a tengert, annak minden tengerpart gyönyörű, minden perc öröm, amikor a tengerben fürdőzhet épp ezért aztán két ok miatt is ajánljuk, hogy utazz velünk Porec-be! Ha nem jártál még ezen a partszakaszon, akkor épp ideje, hogy megismerd és még több tengerparti élményt szerezz magadnak, ezen a helyen nem csak csobbanhatsz, hanem akár kulturális sétát is tehetsz. Ha jártál már Porec tengerpartján és visszahúz a szíved, akkor engedj a csábításnak vagy csábíts el ide még pár barátot is! Bővebb infokért kattints a " RÉSZLETEK gombra, ahol képet és még több infot is találsz csobbanós programunkról!

CSOBBANÁS POREC 08.21-23. fürdőzés és kultúra a horvát tenger partján
300 élménypont
csobbanás
horvát tengerpart
mini nyaralás
családi program

IDŐPONT: 2020.08.21-23. >>> Aki szereti a tengert, annak minden tengerpart gyönyörű, minden perc öröm, amikor a tengerben fürdőzhet épp ezért aztán két ok miatt is ajánljuk, hogy utazz velünk Porec-be! Ha nem jártál még ezen a partszakaszon, akkor épp ideje, hogy megismerd és még több tengerparti élményt szerezz magadnak, ezen a helyen nem csak csobbanhatsz, hanem akár kulturális sétát is tehetsz. Ha jártál már Porec tengerpartján és visszahúz a szíved, akkor engedj a csábításnak vagy csábíts el ide még pár barátot is! Bővebb infokért kattints a " RÉSZLETEK gombra, ahol képet és még több infot is találsz csobbanós programunkról!

GRADO csobbanás JÚLIUSBAN- fürdőzés és városnézés az olasz tengernél
200 élménypont
csobbanás
olasz tengerpart
mini nyaralás
családi program

Hosszabb szabadság helyett idén csak rövidke szabadságolásra lesz idő? Nincs lehetőség elmenni hosszabb időre nyaralni és kikapcsolódni a nyári melegben? Alig 6 órás utazással máris az olasz tengerpart homokját taposhatod ha velünk tartasz CSOBBANÁS programunkra. Kikapcsolja a családot, tökéletes lehetőség együtt lenni barátokkal a beachen és ha van kedved, akkor egy különlegesen szép várost is megismerhetsz! Bővebb infokért kattints a " RÉSZLETEK gombra, ahol még több képet és még több infot is találsz!

NYARALÁS ÖNELLÁTÁSSAL STÚDIÓLAKÁSBAN
1 élménypont

NYARALÁS ÖNELLÁTÁSSAL STÚDIÓLAKÁSBAN

29 900 Ft-tól

≈ 84,53 EUR-tól

Bulgária Naposparton lévő 2 stúdiólakás foglalható 1 hetes turnusokra vagy ettől eltően ennél hosszabb vagy rövidebb időszakra is. Az utazás egyénileg vagy busszal foglalható.

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Melyik az első szín ebben a listában: zöld, sárga, piros?

Kapcsolat

  • 2092 Budakeszi Fő utca 12
  • +36306189924
  • foglalas@utazzbusszal.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.