+

GRADO csobbanás JÚLIUSBAN- fürdőzés és városnézés az olasz tengernél

GRADO csobbanás JÚLIUSBAN- fürdőzés és városnézés az olasz tengernél
 • GRADO csobbanás JÚLIUSBAN- fürdőzés és városnézés az olasz tengernél
 • GRADO csobbanás JÚLIUSBAN- fürdőzés és városnézés az olasz tengernél
 • GRADO csobbanás JÚLIUSBAN- fürdőzés és városnézés az olasz tengernél
 • GRADO csobbanás JÚLIUSBAN- fürdőzés és városnézés az olasz tengernél
 • GRADO csobbanás JÚLIUSBAN- fürdőzés és városnézés az olasz tengernél
 • 2020.07.03-05. FELNŐTT15 900 Ft12 900 FtAkció időtartama: 2020.05.23. - 2020.06.15.
 • 2020.07.03-05. GYEREK14 490 Ft11 900 FtAkció időtartama: 2020.05.23. - 2020.06.15.
 • 2020.07.24-26. FELNŐTT15 900 Ft12 900 FtAkció időtartama: 2020.05.23. - 2020.06.15.
 • 2020.07.24-26. GYEREK14 490 Ft11 900 FtAkció időtartama: 2020.05.23. - 2020.06.15.
 • 2020.08.28-08.30 GYEREK14 490 Ft11 900 FtAkció időtartama: 2020.05.23. - 2020.06.15.
+ 200 élménypont
Kosárba

Termékleírás

Hosszabb szabadság helyett idén csak rövidke szabadságolásra lesz idő? Nincs lehetőség elmenni hosszabb időre nyaralni és kikapcsolódni a nyári melegben? Alig 6 órás utazással máris az olasz tengerpart homokját taposhatod ha velünk tartasz CSOBBANÁS programunkra. Kikapcsolja a családot, tökéletes lehetőség együtt lenni barátokkal a beachen és ha van kedved, akkor egy különlegesen szép várost is megismerhetsz! Bővebb infokért kattints a " RÉSZLETEK gombra, ahol még több képet és még több infot is találsz!

UTAZÁS IDŐPONTJAI:

JÚLIUS HÓNAP

2020.07.03-07.05.
2020.07.24-07.26.


AUGUSZTUS HÓNAP
2020.07.31-08.02.
2020.08.14-08.16
2020.08.28-08.30.
foglalni az augusztusi programnál tudsz, a lap aljára görgetve megtalálod az augusztusi programot a KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEKre kattintva.

INDULÁS
22:45 – gyülekező Népliget, M3 népligeti metrómegálló, Planetárium elől
23:00 – indulás Népliget
várható érkezés Gradoba a reggeli órákban

AZ UTAZÁS RÉSZLETEI

Megérkezés után a teljes nap programja fakultatív. Aki szeretné minél előbb a tengert birtokba venni, az Óvároson keresztül sétálva máris a Lungomaren találja magát, ahonnan 5-10 perces könnyed sétával a fizetős strand és a szabad strand is elérhető. Azok, akik szeretnék kicsit jobban felfedezni ezt a csodálatos várost, azokkal pedig igény esetén egy kötetlen, könnyed, beszélgetős sétát teszünk a város nevezetes pontjait érintve.

A VÁROST FELFEDEZNI SZÁNDÉKOZÓKNAK a teljesség igénye nélkül

REGGELI KÁVÉZÁS

A buszról a központhoz közel fogunk leszállni és innen mindenki kedvére veheti célba a várost. Mi már többszöri alkalommal is a Mandracchio hajóállomás felé vesszük először az irányt, ahol lehetőség van elfogyasztani a reggeli kávét, megenni az itt kapható isteni csoki vagy lekváros croassant.

ÓVÁROS
A kikötőből a delfinek felé vesszük az irányt, noh nem a lagúnák delfinjei fel, hanem a tér közepén álló delfinekkel kiépített szökőkút irányába. A zöld növénnyel befuttatott delfin forma nem csak tökéletes fotó célpont, de megmutatja azt is, hogy merre keressük az Óvárost! :-) Ez a zöld növényzettel bevont forma egyébként Grado több pontján is megtalálható, például a város bevezető szakaszán biciklis alakokat formázó növényzetet is láthatunk. Hogy miért épp biciklisek?Ez sem véletlen, hiszen Grado még ha olasz városka is, a robogók helyett temérdek biciklivel találhatjuk szembe magunkat.

Áthaladva a téren, az Óváros felé sétálunk és a sikátorokon átsétálva két csodálatos templomnál és egy tágas téren találjuk magunkat. Ami minden vár itt ránk a téren? A Szent Eufemia Bazilika, a harangtorony, amelynek csúcsán Grado jelképét, az Anzolo San Michele szobrot láthatjuk. Ne feledkezzünk meg a Santa Maria delle Grazie templomról sem, ahol ha szerencsénk van akár egy napközbeni mise hangulatába is belekóstolhatunk. Ha pedig be is megyünk a templomba, akkos a mozaik padlózatra igazán érdemes egy alaposabb pillantást vetni.

STRAND és LIDO
Az óvárosi rész szélén húzódik Grado szabad strandja, itt van a könyvtár is, amelynek falán szintén egy szép színes mozaik van. Akinek kedve van, az már itt is becsatlakozhat a Lungomare hosszú sétányába, amely a tengerparti látványban gyönyörködve szinte észrevétlenül vezet át minket a város Újvárosi részére, a strandokhoz, szállodákhoz és a fizetős strand előtti gondozott parkhoz. Sőt, akár le is lehet táborozni a szabad strandon és megmártózni a tengerben. Aki a fizetős strandon szeretné eltölteni a napot, arra még egy rövidke séta vár a Lungomaren és utána máris csobbanhat.

ÚJVÁROS ÉS BELVÁROSI SÉTÁNY
Az Óváros és az Újváros szélén a Lungomare sétány mellett látható a Városháza, mögötte a római kori ásatások számára felújított külső tárlat illetve a Zene Háza.

Az Újvárosi részen sétálgatva ajándékokat áruló boltokba, kávézókba térhetünk be és impozáns hotelek mellett sétálhatunk el, miközben a fő utcán zajlik Gradoi helyiek megszokott élete. Aki utazásai alkalmával szívesen kukkant be a helyi nevezetességek mellett a helyi piac választékába is, annak a halpiacot és az Óvárosi részen található általános nagy piacot ajánljuk. A halpiac korlátozott időszakban van nyitva, a nagy piac azonban egész nap nyitva van és várja a helyieket és a turistákat is igazi olasz tészta alapanyagokkal, sajttal, olivaolajjal, olivabogyóval és sonkákkal. .

Gradoban nagyon nagy divat biciklivel közlekedni, ahogy már korábban is írtuk, akár egy egész napos Gradoi bringázást is be lehet tervezni. Ne lepődjünk meg, de itt épp úgy használják a biciklit, mint más olasz városokban a robogót!

GASZTRONÓMIA SZERELMESEINEK

A tenger partján mi más lenne az egyik fő szempont, hogy együnk és igyunk valami jót legfőképpen, ha Olaszországról van szó! Enni egy finom pizzát vagy pasta-t inni hozzá egy hűsítő aperol spritz-et és máris elmondhatjuk, hogy csodásan zártuk az estét Gradoban! A legtöbb helyen fel legalább 2 nyelvű az étlap és


HASZNOS INFORMÁCIÓK

ÚTIOKMÁNYOK
Az utazáshoz érvényes útlevélre, vagy kártya formájú személyi igazolványra van szükség.

RÉSZVÉTELI DÍJ
A részvételi díj NEM nem tartalmazza: az egyénileg felkeresett múzeumok belépőit, a fizetős strandon a belépést és a napernyő bérlését. Ezek egyénileg a helyszínen fizetendők. Nem tartalmazza a BBP – biztosítást, mely online foglalható vagy emailben is igényelhető.


Ellátás: önellátó
Utazás: létszámnak megfelelő autóbusszal

FELNŐTT: 15.900 Ft / fő
GYERMEK: 14.490 Ft / fő

ELŐFOGLALÁSI AKCIÓBAN
felnőtt: 12.900 Ft / fő
gyermek: 11.900 Ft / fő
az előfoglalási akció 2020. június 15-ig lefoglalt és 2020.06.30-ig legalább 50% előleg befizetésével kifizetett foglalásokra érvényes

BIZTOSÍTÁS
Az utazásra biztosítás köthető. Az általunk javasolt EUB-s utasbiztosítás ajánlata weboldalunkon elérhető, ám emailben is szívesen küldünk tájékoztatást. Weboldalunkon az UTASBIZTOSÍTÁSOK termékek között található meg a GRADO CSOBBANÁS-ra szóló utasbiztosítási csomagajánlatainkat.

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK ÖSSZEFOGLALVA
Indulás és érkezési információk a leírás végén a PARAMÉTERER fülre kattintva

KÉRDÉSED van az utazással kapcsolatban? Kattints a KÉRDEZZEN A TERMÉKRŐL fülre és küld el nekünk kérdésedet., amelyre igyekszünk mielőbb válaszolni.

vagy

1, írj nekünk emailt a foglalas@utazzbusszal.hu vagy a gabriella.h@utazzbusszal.hu email címre
2 hívj minket a + 36 30 618 9924-es telefonszámon

Az utazással kapcsolatban igyekeztünk minden fontosabb kérdésre kitérni, ha mégis lenne olyan információ vagy kérdés, ami kimaradt, ám számodra fontos vagy épp nem egyértelmű, akkor kérjük, azt jelezd emailen vagy telefonon is akár, és akkor ezekről részletes információt küldünk egyénileg.

Az utazással kapcsolatban igyekeztünk minden fontosabb kérdésre kitérni, ha mégis lenne olyan információ vagy kérdés, ami kimaradt, ám számodra fontos vagy épp nem egyértelmű, akkor kérjük, azt jelezd emailen vagy telefonon is akár, és akkor ezekről részletes információt küldünk egyénileg.

Ha GRADO helyett Bibione, Opatija vagy Porec partjain hűsönél nyáron, akkor kattints vissza a CSOBBANÁSOK fülre és ott megtalálod ide szóló ajánlatainkat.

„Utazz velünk busszal „ gyűjtsünk együtt élményeket! "

Várunk Téged is!

Üdv. a BusTours Utazási Iroda csapata

Paraméterek

INDULÁS / PROGRAM KEZDETEleírás szerini péntek 23:00 Planetárium - Népliget
ÉRKEZÉS / PROGRAM VÉGEleírás szerinti vasárnap kora reggeli órák
UTAZÁS / SÉTA IDŐTARTAMA1 napos csobbanás + buszos utazás
CSATLAKOZÁSI PONTOKM7-es autópálya vonalán előre egyeztetett helyen
ELLÁTÁSönellátás
RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZAbuszos utazás költségét
RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZAa fizetős strand használatát
UTASBIZTOSÍTÁSKAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK vagy UTASBIZTOSÍTÁSOK között található
ÚTIOKMÁNYOKérvényes személyi igazolvány és/vagy érvényes útlevél
KÖVETKEZŐ IDŐPONTleírás szerint július és augusztusban több időpontban
MINIMÁLIS LÉTSZÁM10 fő

Kapcsolódó termékek

GRADO csobbanás AUGUSZTUS - csobbanás és városnézés az olasz tenger
-17.9%
200 élménypont
csobbanás
olasz tengerpart
mini nyaralás
családi program

GRADO csobbanás AUGUSZTUS - csobbanás és városnézés az olasz tenger

14 490 Ft-tól

11 900 Ft-tól

≈ 41,93 EUR-tól

≈ 34,44 EUR-tól

IDŐPONT: 2020.08.28.-08.30. >>> Hosszabb szabadság helyett idén csak rövidke szabadságolásra lesz idő? Nincs lehetőség elmenni hosszabb időre nyaralni és kikapcsolódni a nyári melegben? Alig 6 órás utazással máris az olasz tengerpart homokját taposhatod ha velünk tartasz CSOBBANÁS programunkra. Kikapcsolja a családot, tökéletes lehetőség együtt lenni barátokkal a beachen és ha van kedved, akkor egy különlegesen szép várost is megismerhetsz! Bővebb infokért kattints a " RÉSZLETEK gombra, ahol még több képet és még több infot is találsz!

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Tegnap péntek volt. Ha ez igaz, milyen nap van ma?

Kapcsolat

 • 2092 Budakeszi Fő utca 12
 • +36306189924
 • foglalas@utazzbusszal.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.