+

ÜLŐHELY FOGLALÁS BUSZON BULGÁRIÁBA - buszjegy

ÜLŐHELY FOGLALÁS BUSZON BULGÁRIÁBA - buszjegy
 • ÜLŐHELY FOGLALÁS BUSZON BULGÁRIÁBA - buszjegy
 • ÜLŐHELY FOGLALÁS BUSZON BULGÁRIÁBA - buszjegy
 • ÜLŐHELY FOGLALÁS BUSZON BULGÁRIÁBA - buszjegy
 • ÜLŐHELY FOGLALÁS A BUSZRA 07.25-08.0132 000 Ft
 • ÜLŐHELY FOGLALÁS A BUSZRA 08.01-08.0832 000 Ft
 • ÜLŐHELY FOGLALÁS A BUSZRA 08.08-08.15.32 000 Ft
 • ÜLŐHELY FOGLALÁS A BUSZRA 08.15-08.2232 000 Ft
 • ÜLŐHELY FOGLALÁS A BUSZRA 08.22-08.2932 000 Ft
 • ÜLŐHELY FOGLALÁS BUSZRA 08.29-09.05.32 000 Ft
 • GYERMEK ÁR (0-9 éves kor)28 000 Ft
+ 1 élménypont

Termékleírás

Ha a Napospartra szeretnél eljutni, Bulgáriába, akkor az általunk meghirdetett időpontokban elviszünk Téged! Ha repülővel drágának találod az utazást vagy kocsival nem indulnál útnak, mert nem szívesen vezetsz el ilyen hosszú távolságot vagy a helyismeret miatt bizonytalannak érzed magad vagy csak éppen szívesen utazol, csak ne Neked kelljen levezetni ezt a hosszú utat, akkor válassz minket! Gyere velünk! Utazz busszal!

UTAZZBUSSZAL! BULGÁRIÁBA - NYARALÁS BULGÁRIÁBAN - UTAZÁS BUSSZAL

A SUNNY BEACH vagy ahogy mi magyarok hívjuk a Napospart kiváló nyaralóhelyszín fiatal pároknak, nászutasoknak, gyerekes családoknak vagy barátnős - haveros bulizós nyaralóhelyszínnek is. Tény és való, hogy nincs túl közel, ám annál nagyobb élményt tud nyújtani!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JÁRVÁNY MIATTI AKTUALITÁSOK
A kormány 341/2020.(VII.12) rendelete ismeretében, az utazási korlátozások fenntartásáig buszos utazásainkat a korlátozások megszüntetéséig szüneteltetjük. A rendelet módosítását követően, amint a korlátozások megszűnnek és újra lesz lehetőség karanténkötelezettség nélkül Bulgáriába utazni, buszos utazásunk újra indul. Amennyiben Te is vársz és bízol benne, hogy az utazási korlátozások belátható időn belül megszűnnek és még tervezed, hogy Bulgáriába utazz, akkor írj nekünk a foglalas@utazzbusszal.hu email címre vagy egyeztess velünk telefon a + 36 30 618 9924-es telefonszámon.
A jelenlegi helyzet ismeretében a leírásban feltüntetett árak kizárólag tájékoztató jellegűek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hogy juthatsz el Bulgáriába?

REPÜLŐVEL - ami ugyan gyors még annak ismeretében is, ha a kötelező reptéri ellenőrzések miatt a repülőgép indulása előtt a reptérre kell érkezni. Hátránya, hogy az utóbbi években a csomagok díja jelentősen megemelkedett. Köztudott, hogy vannak, akik nem szeretik a repülést, félnek tőle, így nem szívesen választják ezt az utazási módot.

Saját AUTÓVAL vagy bérelt autóval - az utazás több órás lehet és ha valaki nem gyakorlott, akkor jól jön, ha előre megtervezi az utat, megnézi a tankolási lehetőségeket, tájékozódik az autópályamatricák árairól és a vásárlási lehetőségekről, otthonosan találja fel magát váratlan helyzetek megoldásában

AUTÓBUSSZAL - ahol az utazás az autóhoz hasonlóan több órás lehet, viszont a teljes utat nem kell levezetni, hiszen ezt az időt a buszon utazva, pihenéssel lehet tölteni. Az útvonal teljes ismerete nem szükséges, nem kell a tankolási és autpályamatrica vásárlás lehetőségeiről gondoskodni. Mivel nem vezetéssel és folyamatos ébrenléttel telik az út,így megérkezés után azonnal van lehetőség élvezni a tenger és a homokos part szépségeit.

Egyszóval a buszos utazás a közúti közlekedés szempontjából kényelmes, gazdaságot megoldás, mindazok számára ajánlott, akik nem szívesen vezetnek ilyen nagy távolságot, akik saját autóval nem indulnának el vagy épp szeretnék a megérkezést követően azonnal a nyaralás élményének átadni magukat!

Ha bármelyik is igaz Rád vagy mindenképpen busszal utaznál, akkor összegyűjtöttünk Neked még néhány információt a BULGÁRIÁBA szervezett BUSZOS UTAZÁSUNK-ról!


AZ UTAZÁS RÉSZLETEI a LEGGYAKORI KÉRDÉSEK

MIKOR VANNAK A TURNUSOK?
A turnusok időpontja szombattól - szombatig tart, azaz a szálláshelyen való foglalás dátuma látható a foglalási adatoknál. Az indulás PÉNTEKEN van Budapestről Bulgáriába. A turnus végén szombaton délután van a visszaindulás Magyarországra Bulgáriából.

MIT KELL TUDNI AZ INDULÁSRÓL ÉS AZ ÉRKEZÉSRŐL?
Autóbuszaink pénteken indulnak Budapestről a délelőtti órákban és az M5-ös autópálya vonalán haladnak tovább Bulgária irányába.
A határátlépések függvényében a szombat délelőtti órákban érkezünk meg Sunny Beachre, a Napospartra. Mindenkit az előre egyeztetett szálláshelyen teszünk le vagy annak közelében ott, ahol biztosított a buszról való biztonságos le és felszállás.
A turnus végén szombaton délután indulunk el Sunny Beachről, mindenkit a szálláshelyen veszünk fel vagy annak közelében ott, ahol a busz megállása és az utasok felszállása valamint a csomagok elhelyezése biztosított.

CSATLAKOZÁS
Ha valaki nem budapesti, akkor hogyan és hol tud csatlakozni? Vidékről érkezőknek transzfer lehetőséget tudunk biztosítani Budapestre, ha ilyen igény van, azt foglaláskor kérjük a megjegyzés rovatba beírni.A transzfernek nincs felára.

MILYEN BUSSZAL UTAZUNK?
A busz kényelmes, klimatizált, nemzetközi személyszállításra engedéllyel és biztosítással rendelkezik.

Milyen időközönként áll meg a busz?
A busz 3-4 óránként állt meg a pihenőhelyek függvényében.

A busz elvisz minket a szállásig?
Minden esetben a foglalás mellé a megjegyzésben meg kell adni annak a szállodának a nevét, ahová a saját foglalás szól, ennek hiányában a foglalást nem tudjuk visszaigazolni és a helyszínre szállítást sem tudjuk biztosítani. Javasoljuk, hogy foglalás előtt egyeztessen velünk a +36 30 618 9924-es telefonszámon a szálláshellyel kapcsolatban.

Az ülőhely foglalás az csak az oda útra szól vagy a vissza útra is?
Természetesen a buszos utazás foglalása az oda-vissza utat jelenti. A jelzett árra más költség nem rakódik.
Helyfoglalási lehetőség van felár nélkül.

ÜLŐHELY FOGLALÁS DÍJA: 29.900 Ft
előfoglalási kedvezménnyel: 25.000 Ft
az előfoglalási akció 2020. január 31-ig leadott és pénzügyileg teljesített foglalásra érvényes. ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ VÉGE!!!

AKCIÓ 2020.03.31-ig leadott és 2020.04.15-ig kifizetett foglalások mellé AJÁNDÉKBA adjuk az utazás idejére szóló BBP biztosítást.

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS
- foglalást követő 4 munkanapon belül a foglalás értékének 30%-a, díjbekérő alapján
- az utazás megkezdése előtt 30 nappal a foglalási díj 30%-át
- a maradék 40%-ot pedig megegyezés szerint kell fizetni a 30 %-ok megfizetése közötti időben, egy vagy akár 2 részletben


CSOPORTOS utazás esetén kedvezményt biztosítunk! 10 fő felett mindenképpen írj nekünk és mi biztosítunk egyedi ajánlatunkat!
( levél: foglalás@utazzbusszal.hu vagy telefon: +36 30 618 9924 számon )

Az utazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy 3 hónapnál nem korábbi lejáratú útlevél szükséges.


FOGLALÁSKOR FONTOS INFORMÁCIÓK MEGADÁSA
Foglaláskor kérjük, hogy a megjegyzés rovatba az alábbi adatokat írd meg nekünk
- vidéki felszállás helye, ha nem Budapesten csatlakoznál hozzánk
- ha van kiskorú az utasok között
- ha van helyfoglalási igényed
- a szálloda/ apartmann neve és/vagy címe, ahol foglalásod van

Ezekkel az adatokkal nagyban segíted munkánkat, amit előre is köszönünk Neked!

Az utazással kapcsolatban bármilyen kérdésed van, akkor az alábbi elérhetőségeken igyekszünk minden kérdésedre válaszolni

email: foglalas@utazzbusszal.hu vagy gabriella.h@utazzbusszal.hu
mobil: +36 30 618 9924


Várjuk és köszönjük előre is foglalásod!

Ha még csak keresgélsz a lehetőségek között, hogy merre tölthetnél el egy szuper hetet Bulgáriában a Sunny Beachen, akkor kattints a felső menüben a TERMÉKEK - ORSZÁGOK UTAZÁSI szövegre és ott válaszd ki BULGÁRIÁT! Van pár szuper ALL INCLUSIVE ajánlatunk Neked :-)

Paraméterek

INDULÁS / PROGRAM KEZDETEpénteken délelőtti órákban Bp-ről
ÉRKEZÉS / PROGRAM VÉGEvasárnap délelőtti órákban Bp-re
CSATLAKOZÁSI PONTOKM5-ös autópálya vonalán
ELLÁTÁSönellátás
RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZAbuszos utazás költségét
RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZAutasbiztosítást
UTASBIZTOSÍTÁSutazáshoz szükséges
ÚTIOKMÁNYOKérvényes személyi igazolvány vagy útlevél

Egyéb adatok

Szállítási időpénzügyi teljesítést köve

Ezt vásárolták hozzá

NYARALÁS BULGÁRIÁBAN - 2020.06.20 - 06.27 all inclusive ellátással
1 élménypont
nyaralás
Bulgária
all inclusive
4 csillagos

Hajókirándulás, delfinárium, reggeli futás vagy romantikus napfelkelte a tengerparton, fürdőzés a tengerben, napozás, pihenés, kikapcsolódás, tengerpartra néző erkélyen ücsörgös esték, parasailing, jetsky, csúszda és aquapark, zene, tánc minden mennyiségben. Mindez Bulgáriában a „ NAPOS PARTON” ahol a finom szemcsés bolgár tengerparti homok és a Fekete tenger hullámai várnak Téged is szolid árokon!

Kapcsolódó termékek

NYARALÁS BULGÁRIÁBAN - 2020.06.20 - 06.27 all inclusive ellátással
1 élménypont
nyaralás
Bulgária
all inclusive
4 csillagos

Hajókirándulás, delfinárium, reggeli futás vagy romantikus napfelkelte a tengerparton, fürdőzés a tengerben, napozás, pihenés, kikapcsolódás, tengerpartra néző erkélyen ücsörgös esték, parasailing, jetsky, csúszda és aquapark, zene, tánc minden mennyiségben. Mindez Bulgáriában a „ NAPOS PARTON” ahol a finom szemcsés bolgár tengerparti homok és a Fekete tenger hullámai várnak Téged is szolid árokon!

NYARALÁS BULGÁRIÁBAN - 2020.08.29-09.05 ALL INCLUSIVE
1 élménypont
nyaralás
Bulgária
all inclusive
4 csillagos

Csobbanás a tengerben, hajókirándulás, delfinárium, reggeli futás vagy romantikus napfelkelte a tengerparton, fürdőzés a tengerben, napozás, pihenés, kikapcsolódás, tengerpartra néző erkélyen ücsörgös esték, parasailing, jetsky, csúszda és aquapark, zene, tánc minden mennyiségben. Mindez Bulgáriában a Sunny Beachen - „NAPOSPARTON” ahol a finom szemcsés bolgár tengerparti homok és a Fekete tenger hullámai várnak Téged is szolid árokon!

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Melyik női név: Péter, Gyöngyi vagy Károly?

Kapcsolat

 • 2092 Budakeszi Fő utca 12
 • +36705680085
 • foglalas@utazzbusszal.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.